tiistai 3. maaliskuuta 2015

Kevään 2015 trendiprojekti

Tammikuun lopussa aloitettiin ensimmäiset vähän isommat projektit koulussa. Saimme tehdä projektin pareittain, minä työskentelin Marin kanssa. Projektin ideana oli suunnitella ja toteuttaa hiusten leikkaus ja värjäys kevään 2015 trendien pohjalta. Saimme Marin kanssa melkein heti vision siitä, millaista työtä haluamme lähteä toteuttamaan. Löysimme netistä hyviä kuvia joidenka pohjalta työmme teimme.

Löysimme juuri sopivan mallin, joka kaipasi muutosta hiuksiinsa ja suostui antamaan meille täysin vapaat kädet! Ensiksi leikkasimme mallin hiuksista liiat pituudet pois hieman porrastaen leikaten. Jätimme hiuksista vähän suunniteltua pidemmät, koska en uskaltanut leikata niin paljoa pois :D. Leikkaamisen jälkeen värjäsimme hiukset niin, että aloitimme värjäämällä tyven 5 tummuusasteella ja pituuden 7 tummuusasteella. Sen jälkeen pesimme ja kuivasimme hiukset ja lopuksi raidoitimme hiukset niin, ettei päällimmäisiin hiuksiin laitettu ollenkaan raitoja. Työ oli melko vaikea ja siinä meni monta tuntia, mutta olimme kuitenkin tyytyväisiä lopputulokseen!

 Kolmannen vuoden kosmetologi-opiskelijat meikkasivat mallimme kuvausta varten ja me viimeistelimme Marin kanssa hiukset. Projekti oli mielestäni tosi kiva ja mukavaa vaihtelua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti