torstai 27. marraskuuta 2014

2 jakson juttuja

Moikka moi!

Tulin nyt päivittelemään tänne vähän 2 jakson aikana tekemiäni juttuja. Eli ollaan alettu käymään hiusten värjäämistä teoreettisesti väriympyrää käyty läpi maanantaisin yms. ja ihan päästy värjäilemään toistemme hiuksia ainakin kevytväreillä kestosävytteillä ja värihuuhtelulla.


Tehtiin pareittain toisillemme vaahtovärjäyksiä softcolor vaahtovärillä. Minä värjäsin kerstinin hiukset. Väri valitaan asiakkaan kanssa, oman värin ja asiakkaan toiveiden perusteella. Värjäys aloitetaan pesemällä hiukset shampoolla jonka jälkeen hiukset on kuivattava pyyhekuiviksi. Mitä parempi pyyhekuivaus, sitä peremmin väri tarttuu. Väri on pursotetaan suoraan purkista hiuksiin ja levitetään tasaisesti osio kerrallaan. Kun vaikutusaika on täynnä väri emulgoidaan huolellisesti pois hiuksista.
 
softcolor vaahtovärejä


asiakkaan hiustenväri määritetään ensiksi ja sitten mietitään millainen lopputulos halutaan

valitsimme Kerstinille värin 6R, sillä halusimme punaisen selvemmin näkyviin Kerstinin hiuksissa.

Kerstinin hiukset ennen värjäystä.

 Kerstinin hiukset värjäyksen jälkeen.
Hiusten värjäämisten lisäksi ollaan harjoiteltu myös ripsien ja kulmien kestovärjäyksiä. Värjäyksessä käytimme RefectoCilin aineita. Ensin opettelimme toinen toisillemme ja tämän jälkeen saimme pyytää itsellemme asiakkaan ripsien ja kulmien kestovärjäykseen. Kaikilla sujui värjäykset ongelmitta ja itse ainakin tykkäsin tosi paljon. En valitettavasti ottanut kuvia kulmista ja ripsistä ennen niiden värjäämistä, mutta tässä pari lopputulosta värjäyksistä ja muotoiluista.

 
Marin ripset ja kulmat värjäyksen jälkeen.
 
Marin kulmat muotoilun jälkeen.

Kerstinin kulmat muotoilun ja värjäyksen jälkeen.
 Meillä oli viime viikolla asiakaspäivä, jolloin sai ottaa asiakkaan tuohon ripsien ja kulmien kestovärjäykseen. Minulla tuli siihen yksi asiakas ja lisäksi tuli toinen asiakas, jolle tein ensimmäisen miesten hiustenleikkauksen! Aluksi jännitin leikkaamista tosi paljon, mutta olin lopputulokseen erittäin tyytyväinen samoin kuin asiakkaanikin. Harmittaa kun muistin vähän myöhässä ottaa "ennen kuvan" niin muutosta ei ihan niin selkeästi näe kuin mitä se oikeasti oli.

 






 

-JENNI

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti