maanantai 29. syyskuuta 2014

Viime viikko

      Maanantaina leikkasimme harjoituspäihin naisten lyhyen mallin jossa niska leikattiin ihan lyhyeksi kampasaksi-tekniikalla. Opin siis uuden leikkaustekniikan joka kyllä vieläkin tuntuu melko hankalalta ja on vaikea saada tasaista jälkeä, mutta eiköhän se siitä luonnistu kun aletaan enemmän leikkaamaan sillä tekniikalla.




     Tiistaina harjoittelimme ensimmäistä kertaa pareittain intialaista päähierontaa. Katsoimme opetusvideota ja siinä samaan aikaan hieroimme pariamme videolta ohjeita seuraten. Se sujui melko hyvin. Jotkut otteet olivat kyllä hieman kummallisia. Lisäksi teimme intialaiseen päähierontaan liittyvän tehtävän, joka tullaan liittämään todennäköisesti tämän jakson aikana tehtävään portfolioon.

      Keskiviikkona tarkistimme ja täydensimme tiistaina tekemämme tehtävät opettajan johdolla ja teimme hiuksien hoitoon liittyvää tehtävää joka on myös tarkoitus liittää myöhemmin portfolioon.

       Torstaina teimme intialaiset päähieronnat pareittain omatoimisesti ilman opettajaa, videolta taas ohjeita seuraten. Hieronta oli tällä kertaa paljon rentouttavampi kuin ensimmäisellä kerralla kun laitoimme rauhallista taustamusiikkia ja otteetkin oli jo paremmin hallussa. Se sujui muutenkin jo paljon luontevammin kuin ensimmäisellä kerrralla. Hieronnan jälkeen pesimme vielä toistemme hiukset.


       Perjantaina teimme kotiryhmissä tehtävää liittyen eri merkkisiin shampoisiin ja hoitoaineisiin. Teimme niistä dia-esitykset jotka esittelimme koko luokalle. Lopuksi vielä pääsimme testaamaan pareittain niitä tuotteita.


-JENNI

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti